20150909

Autumn

Koulu kiireet ja laiskuus ovat syynä tähän blogin hiljaisuuteen. Taas kuvasin Elsaa, koska hei, why not? Elsa on ihana. Lupaan kyllä, että seuraavaks mun blogissa ilmestyis joku muukin, kuin Elsa (tai Lulu).

I've been lazy and busy with school and that has caused this short silence in my blog. Again, I photographed Elsa because hey, why not? She's adorable. I promise you that I'll take pictures of someone else than Elsa (or Lulu) next time.

2 kommenttia:

 1. Aivan sairaan ihana nukke! Noi hiukset ja meikki ja nuo tummat silmät, sopii aivan ihanasti sun nukelle. :) Onko nuo silmät tummansiniset vai vihreät? :D Haluan myös tietää että oletko tehnyt vaatteet itse vai onko ne jostain tilatut? Ne ovat nimittäin tosi nätit myös. :3 Ja aloin muuten lukijaksi!

  http://sininnukkeblogg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itsekin pidän kovasti. Neidille on kyllä tulossa uusi peruukki, mutta ei ole vielä varmaa tuleeko siitä hänen lopullinen peruukki. Silmät ovat tummansiniset. :D Itse olen vähän tohelo noiden nuken vaatteiden kanssa, joten en ole itse tehnyt. Housut ovat tilatut, mutta paita on yhden toisen nukkeilijan tekemä! ^^ Voi kiitos! Minäkin liityin sinun blogiisi c:

   Poista

Kommentoi, jos viitsit. :3 ♥