20160103

Pretty girls can also be sad

Mä tiedän mun blogi olevan aika kuollut, mutta ei se mitään. Otin Anan mun "projektiks" vähä aika sitten, koska se ei tuntunut mun omalta. Analla oli aluks mintunvihree peruukki eikä hällä ollu lainkaan silmiä. Nyt tää "projekti" alkais olla aikalailla valmis. Ainoa puuttuva "osa" on Anan uusi obitsu, jonka hankin sitten joskus.

I know that my blog is a bit dead but that's okay. I took Ana as my "project"a little time ago because she didn't feel like my own. Ana had a mint green wig first and she had no eyes at all. Now this "project" is almost ready. The only missing "part" is Ana's new obitsu which I'll get someday.

2 kommenttia:

 1. Mistä olet Annalle silmät saannut? Oma nukkeni kaipaisi silmiä myös ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmät sain itse tekemällä. Leikkasin pahbista neliöt, joihin leikkasin chipsien kokoiset reiät. Päällystin pahvit valkoisella normaalilla paperilla ja muotoilin pahvit pyöreiksi pallon avulla. Sitten sujautin chipsit reikiin, muotoilin rei'istä viel sopivammat ja kiinnitin chipsit takaa teipillä pahveihin. Pahvit kiinnitin teipeillä päähän. Mutta on toki toinenkin keino saada silmät silmämekanismittomalle nukelle! :D Voit vain ostaa lasi-/akryylisilmät ja kiinnittää ne sinitarralla ti ihan siihen tarkoitukseen olevalla eye puttylla. En kyllä tosin tiedä kuinka isot silmät Pullip-perheen nukke tarvisi, mutta siitä voi kysyä joltain muulta harrastajalta, joka on näin tehnyt. Toivottavasti auttoi!
   - Alice Wolfie

   Poista

Kommentoi, jos viitsit. :3 ♥